Puur PrisEssentiële oliën

Essentiële oliën

Essentiële oliën: geef de volledige mens aandacht

Vitaal worden in geest, ziel en lichaam? Essentiële oliën bieden fysieke en mentale ondersteuning bij een traject op maat. Dat is precies de reden waarom we bij Puur Pris gebruikmaken van deze oliën. Met welke intentie je ook een afspraak maakt bij Puur Pris, dit soort oliën zijn altijd een welkome aanvulling op je hulpvraag.

Wat is het nut van essentiële oliën?

Essentiële oliën worden al eeuwenlang ingezet voor verschillende doeleinden. De krachtige, reinigende en therapeutische werking hebben een positieve invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Essentiële oliën zijn afkomstig van bloemen en planten en kenmerken zich door een heilzame werking op de huid, terwijl de geuren een positieve uitwerking hebben op je geest.

Welke voordelen biedt het?

Het gebruik van essentiële oliën levert aantrekkelijke voordelen op:

• Positieve uitwerking op je fysieke en mentale gezondheid;
• Kalmering van de huid en het doden van bacteriën;
• Stimulering van de hormonen en een betere stofwisseling;
• Zuivering van slechte energieën.

Interesse? Neem contact op

Spreekt het gebruik van essentiële oliën je aan en wil je ervaren hoe dit in jouw leven uitpakt? Wacht dan niet langer, maar maak een afspraak met Puur Pris. In combinatie met andere behandelingen ben je altijd verzekerd van mooie resultaten. Meer weten? Laat een berichtje achter via het contactformulier of neem telefonisch contact op.