Puur PrisOver Puur Pris

Stel je eens voor hoe het is om de verbinding met mezelf en mijn omgeving weer te voelen?

Die vraag stelde ik mezelf na een aantal relaties waarbij ik mezelf uit het oog verloor.

Hierdoor worstelde ik met eenzame gevoelens, maar tegelijkertijd ontdekte ik in die periode ook mijn hoogsensitiviteit.

Wat een geschenk!

Dit resulteerde in een periode waarin ik leerde om contact met mezelf te maken, mijn intuïtie te vertrouwen en dit als leidraad in te zetten voor mijn verdere bestaan.

De lessen uit deze periode deel ik graag met jou zodat ook jij opnieuw verbinding maakt met jezelf en je omgeving zónder je eigenheid uit het oog te verliezen.

Dit doe ik via Puur Pris, een praktijk voor spirituele coaching, maar ook werk ik met essentiële oliën, Access Bars, EFT en Guasha.

Mijn naam is Prisca, 33 jaar jong en ik ben het gezicht achter Puur Pris. Vrienden beschrijven me als een rustig persoon, open, eerlijk en zorgzaam. Iemand met een luisterend oor waar je áltijd terecht kan.

Behalve mijn werkzaamheden voor Puur Prisca ben ik veel in de natuur te vinden. Ik geniet enorm van een wandeling in de buitenlucht, maar ook creatief ga ik graag op ontdekkingsreis. Koken en bakken zijn grote passies, het liefst zo gezond en puur mogelijk!

Nu ik innerlijke vrede ervaar, deel ik daar ook graag vanuit. Daarom wandel ik graag een tijdje met je mee op jouw levensreis. Dit doe ik via een traject op maat of losse sessies. Vind dankzij Puur Pris je verdwenen zelf terug. Maak je snel een afspraak?

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Winterswijk

Contact

0652070624
puurpris@hotmail.com